[ad_1]

عفونت ها در جامعه در حال گسترش است ، سنگاپور اقدامات سختگیرانه تری را برای جلوگیری از COVID-19 انجام داده است - عکس 1.

ظروف غذا در سنگاپور حق دارند مواد غذایی را برای تحویل در منزل یا خانه فقط از 16 مه تا 13 ژوئن بفروشند تا گسترش COVID-19 را محدود کنند – عکس: STRAITS TIMES

لارنس وونگ ، وزیر آموزش و ریاست گروه ویژه COVID-19 سنگاپور گفت: “این بدیهی است که یک گام به عقب در مبارزه ما علیه COVID-19 است.”

به گزارش رویترز ، وزارت بهداشت در سنگاپور اقدامات جدیدی را که از 16 مه تا 13 ژوئن اعمال می شود ، برای محدود کردن شیوع COVID-19 اعلام کرد.

بر این اساس ، افراد فقط مجاز به جمع شدن در گروه های 2 نفره هستند و خانوارها مجاز به پذیرش بیش از 2 بازدید کننده در روز نیستند.

علاوه بر این ، در این دوره ، رستوران ها و فودکورت ها حق دارند غذای خانگی یا غذای خانگی بفروشند تا خطر عفونت را به حداقل برسانند.

مردم همچنین از غذا خوردن در رستوران ها ، ورزش یا ورزش در خانه و همچنین استفاده از خدمات شخصی مانند اقدامات صورت که نیاز به برداشتن ماسک دارند ، منع شده اند.

سنگاپور جشن عروسی را متوقف می کند. هنوز مراسم تشییع جنازه برگزار خواهد شد ، اما فقط به 100 نفر که از نظر COVID-19 آزمایش شده اند یا 50 نفر اجازه آزمایش داده نمی شود.

مراکز خرید ، موزه ها ، گالری ها ، کتابخانه های عمومی … باید تعداد بازدیدکنندگان را محدود کند.

به گزارش روزنامه بارهای تنگسنگاپور نیز به کار از راه دور بازگشته است و روسا باید اطمینان حاصل کنند که کارکنانی که می توانند از خانه کار کنند حق چنین کاری را دارند.

در طی یک کنفرانس مطبوعاتی آنلاین در 14 مه ، آقای وونگ تأیید کرد که اقدامات سختگیرانه ای لازم است ، زیرا افراد زیادی در چند هفته گذشته در فرودگاه چانگی بوده اند و برخی پس از ورود به آنجا با COVID-19 قرارداد منعقد کرده اند.

تاکنون ، سنگاپور 46 مورد مربوط به شیوع در فرودگاه چانگی را ثبت کرده است. این بزرگترین شیوع در میان 11 شیوع فعلی در “ایالت جزیره شیر” است.

مقامات سنگاپور گفته اند كه پس از دو هفته اجرا اقدامات جديد را بررسي مي كنند تا آيا نياز به اصلاحي دارند.

سنگاپور ماهها قبل از وخیم تر شدن اوضاع ، به سختی مواردی را ثبت کرده یا تعداد موارد تنها یک رقمی افزایش یافته است.

در تاریخ 13 مه ، سنگاپور 24 مورد از آلودگی ها را در جامعه گزارش داد که بالاترین افزایش روزانه از سپتامبر سال 2020 است. بیشتر موارد COVID-19 در 13 مه مربوط به شیوع آن در فرودگاه چانگی بود.

علاوه بر این ، وزیر حمل و نقل سنگاپور ، اونگ کونگ گفت که با افزایش نرخ آلودگی در حال حاضر ، “به احتمال زیاد” سنگاپور قادر به راه اندازی “حباب گردشگری” با هنگ کنگ نیست ، که انتظار می رود در ماه مه گذشته انجام شود.

[ad_2]